Суши рулцата са вълшебство: те ни позволяват да експериментираме с толкова много вкусни комбинации – независимо дали харесвате вегетариански, с морски дарове, сладки или пикантни – възможностите изглеждат безкрайни.
Нека ви представим нашите най-нови, бързи и лесни варианти на суши. Разбира се, овкусени с най-добрия приятел на сушито, сосовете Kikkoman. По-лесно е, отколкото си мислите!
ВЕДЖИ
Кой казва, че вегетарианската храна трябва да е скучна? Има толкова много сочни и вкусни зеленчуци, които, когато се комбинират правилно, създават най-невероятните вкусови изживявания, като същевременно осигуряват на тялото ви хранителните вещества, от които се нуждае, за да се чувствате добре.
Опитайте различни комбинации, направете си маки и поглезете себе си, приятелите и семейството си с най-забавната зеленчукова чиния! И като казахме маки, ето няколко полезни идеи с видео: Нигири, маки и суши ориз: стъпка по стъпка.
СУСАМЪТ
Всички знаем колко вкусно е сушито, потопено в естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Но тук идва един горещ съвет: преди да навиете избраните от вас съставки в готови макита, капнете малко Kikkoman върху ориза и избраните от вас гарнитури за суши. Като алтернатива можете да смесите фъстъчено масло, вода, сусамово масло и Kikkoman. Само няколко капки правят вкуса наистина неповторим!
ОМЛЕТ?
Опитвали ли сте някога да сложите захар в яйцата си? Не, не се шегуваме. Това е традиционен японски начин за приготвяне на омлети Тамаго за суши. Така че, подсладете порцията си със суши с нашата рецепта за Тамаго!
Ето и няколко любими рецепти:
Суши мъфини, приготвени от Теди Титова от Домашни вкусотии
Суши на фурна, приготвено от Теди Титова от Домашни вкусотии
Домашно суши със сьомга, приготвено от Теди Титова от Домашни вкусотии