Нашият класически продукт Kikkoman естествено ферментирал соев сос е идеалният сос за готвене, независимо дали го използвате като подправка или като основна съставка. Подходящ е и за всякакви ястия – не само азиатски! Опитайте Kikkoman естествено ферментирал соев сос с любимите си италианска пица, американски бургери, салати и дори десерти. Тази уникална подправка придава мек вкус и богато качество на умами към всички видове храни.
Kikkoman естествено ферментирал соев сос се произвежда по традиционна рецепта само от четири чисти съставки: соя, пшеница, вода и сол. Можете да го разпознаете по прозрачния, червеникаво-кафяв цвят и отличителен вкус.
Този соев сос е официално лицензиран да носи V-етикета в цяла Европа от независимия Европейски вегетариански съюз (EVU) след строг процес на тестване и подбор.
Съставки (алергените са подчертани): вода, соеви зърна, пшеница, сол. Без изкуствени оцветители, консерванти или подобрители на вкуса и аромата. Без ГМО.
Средни хранителни и енергийни стойности на 100 мл: енергия 325 KJ (78 kcal), белтъци 10 г, въглехидрати 3,2 г, от които захари 0,6 г, мазнини 0 г, от които наситени мастни киселини 0 г, сол 16,9 г.
Разфасовка: 150 мл дозатор, 150 мл, 250 мл, 500 мл
Този продукт на Kikkoman е подходящ за вегани.