fbpx

Сандра и Теди: лицата на Kikkoman за 2023

Посрещнахме пролетта и не ни остава нищо друго, освен да посрещнем и новите лица на Kikkoman за 2023-та година! Всъщност, те не са никак нови, защото вече неведнъж сме се убеждавали в кулинарните им способности и сме опитвали вълшебствата, които са приготвяли с Kikkoman. Затова решихме, че още 12 месеца, изпълнени с вкусни видео рецепти, забавни игри и страхотни награди са чудесна новина за края на март.

И така, познаваме добре Сандра от 1001 рецепти и Теди Титова от Домашни Вкусотии, така че нека направо преминем към това, което са ни подготвили.

Теди Титова от Домашни Вкусотии ще стартира с ястие за Великден с Kikkoman Тамари, и ще продължи към лятото с BBQ изненади, включително игра през месец юли. В края на лятото ще се насладим на поредното ѝ уникално предложение за 15 септември, след което в октомври отново ще раздаваме заедно награди, а в менюто ще са ястия от морски дарове и риба. Около Коледа очакваме от Теди изненада с коледен десерт и Kikkoman LIGHT, както и коледна игра.

Тази година, Сандра от 1001 рецепти ни е приготвила 12 забавни игри, посветени на различните продукти в портфолиото на Kikkoman – класически сосове, Терияки и специалните ни сосове. А наградите? Наградите ще бъдат много, полезни и в стила на Kikkoman, както винаги.

Разбира се, освен всичко, което двете прекрасни дами са ни замислили, очаквайте и много изненади на страницата на Kikkoman във Facebook, както и още много лесни и вкусни рецепти. Не забравяйте и за традиционните ни годишни кампании: барбекю, за първия учебен ден, есенната ни кампания и разбира се, всички Коледни изненади в края на годината.

И така, добре дошла, Пролет, добре дошли отново, Сандра от 1001 рецепти и Теди Титова от Домашни Вкусотии!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *