fbpx

Kikkoman Тамари: без глутен

Имаме добри новини за феновете на соевия сос с непоносимост към глутен: Kikkoman естествено ферментиралият соев сос се предлага и във версия без глутен – Kikkoman Тамари. Той може да се използва във всяка рецепта като заместител на който и да е от останалите Kikkoman сосове, защото е не по-малко подходящ, с наситен аромат и вкусен от тях.

Подобно на нашите класически сосове, Kikkoman Тамари ферментира по напълно естествен процес. Благодарение на рецептата си, Kikkoman Тамари е не само без глутен, но и подходящ за халал храна. Проверете етикета на бутилката за сертифицирани безглутенови и халални печати.

Този соев сос е официално лицензиран да носи V-етикета в цяла Европа от независимия Европейски вегетариански съюз (EVU) след строг процес на тестване и подбор.

Съставки (алергените са подчертани): вода, соеви зърна, сол, оцет. Без изкуствени оцветители, консерванти или подобрители на вкуса и аромата. Без ГМО.

Средни хранителни и енергийни стойности на 100 мл: енергия 240 KJ (57 kcal), белтъци 10 г, въглехидрати 2,0 г, от които захари 0 г, мазнини 0 г, от които наситени мастни киселини 0 г, сол 16,4 г. 

Разфасовка: 150 мл дозатор, 150 мл, 250 мл

Този продукт на Kikkoman е подходящ за вегани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *