fbpx

Сандра и Люси или новите лица на Kikkoman

Приятели, щастливи сме да обявим официалното начало на едно красиво приятелство, което започна много отдавна. От днес стартираме дългосрочна колаборация с две от най-чаровните, интересни и предизвикателни дами и кулинарни блогъри в България – Сандра Алексиева от 1001 Рецепти и Люси Евтимова от Lussi’s World of Artcraft.

Заедно с тях ще се опитаме да ти представим частица от необятния свят на соевите сосове Kikkoman, тяхното неизчерпаемо приложение и не на последно място просто да споделим вкусни, бързи и лесни рецепти с любимия умами вкус.

Ще стартираме с рецепти през месец септември, които са с една от последните перли в короната на Kikkoman – безглутеновия соев сос Тамари. Тук, разбира се, ще поставим фокус на ястията предимно със зеленчуци, като няма да скрием кои са любимите ни – патладжан и карфиол. 😊

През октомври и ноември ще се посветим на класическия Kikkoman, червената капачка. Ще си говорим за 4-те основни съставки: соя, пшеница, вода и сол, техните предимства, как правим соевия сос и защо Kikkoman естествено ферментирал соев сос е 100% натурален и чист продукт. Тук ще открехнем леко завесата за това, което ни предстои през тези два месеца, и ще споделим, че сме подготвили вълнуваща есенна кампания с много и страхотни награди за теб. Следи блога и Facebook страницата ни и гледай да си тук на 26 октомври! 😉 😊

Съвсем празнично и в навечерието на Коледа, ще завършим годината със специалните предложения на Сандра и Люси, приготвени с царя на всички маринати – Kikkoman соев сос Терияки. Тук ще властват месата, зимният вкус и доброто настроение.

Разбира се, наред с всички вкусотии и видео рецепти, които предстоят, ще имаш възможност да се включиш и в предизвикателствата, които Сандра и Люси са ти приготвили и да спечелиш още награди. И просто да се забавляваме заедно!

Сандра, Люси, добре дошли отново в света на Kikkoman!

Читателю, приятно приключение в тази вълнуваща компания! 😊

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *