fbpx

Домашни вкусотии и Бон Апети!: новите стари лица на Kikkoman

Пролетта е съвсем зад ъгъла, а ние имаме и друг цветен повод за радост – новите стари лица на Kikkoman!

Познаваш Теди Титова от Домашни Вкусотии и Лора и Стоян от Бон Апети добре, така че сме сигурни, че нямат нужда от представяне. В следващите няколко месеца те ще ни вдъхновяват, а сигурно понякога и предизвикат, с вкусните си и лесни за приготвяне видео рецепти. И с умами нотката на Kikkoman, разбира се. 🙂

Лора и Стоян от Бон Апети са ни подготвили няколко идеи за мариноване на месо, различни употреби на соевия сос, агнешко, пилешко и свинско, и още няколко страхотни рецепти, които ще оставим засега изненада.

Теди Титова от Домашни Вкусотии ще стартира с уникално вкусна паста, след което ще ни предложи специални рецепти за Великден и сезона на барбекюто, за да стигнем до летните морски дарове и свежите салати. Честно казано, очакваме с огромно нетърпение и тазгодишната ѝ идея за училищната кутия за обяд, както, разбира се, и какво ни е подготвила за есента и Коледа.

Ще се опитаме да ви предложим различни ястия, различни продукти на Kikkoman, различни начини за употреба на соевия сос, като можем да обещаем, че едно нещо няма да е различно – ще бъде отново вкусно и лесно!

И така, добре дошла, Пролет, добре дошли, Домашни Вкусотии и Бон Апети!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *