fbpx

Ако ще е десерт, да е Kikkoman десерт

Соевият сос е отлична съставка за сладките десерти. Тайната на Kikkoman естествено ферментирал соев сос е в чистотата на неговите съставки, в естествения процес на ферментация и във всичките му над 300 вкусови компонента.

И така, не ти остава друго, освен да обогатиш още повече кулинарните си творенияи и да преоткриеш онзи вълшебен солено-сладък оттенък на соевия сос.

Ето някои от нашите любими, като съвсем скоро ще допълним тази така вкусна колекция.

Новите стари десерти

Десертите със соев сос са особено популярни в Япония. А това е страна, известна с изящните си и великолепни десерти. Използват соевия сос дори за сладоледи, с което придават на практика един леко карамелен вкус на това прекрасно удоволствие. Друга много изявена тенденция е соевият сос да се добавя към карамела, или към шоколадово барче, шоколадов крем, както и към всякакви кейкове, парфета или десерти с бутер тесто. Резултатъ е, че в комбинация със сладко умами вкусът наистина се разгръща максимално и може само да се насладиш както никога преди на следващия Kikkoman десерт.

A famous Japanese pastry chef has created a sponge roll that harmonises the flavours of soy sauce and vanilla in a very unique way. In fact, it’s so good that it already has a big fan base outside Japan.

Твоите Kikkoman десерти

Истината е, че почти няма десерт, който да не можеш да направиш още по-фантастичен, като добавиш Kikkoman. Ето още няколко идеи от нас, но не забравяй, че всичко останало зависи от въображението ти!

Зелено смути с плодове и соев сос

Ананас и ягоди с карамелен топинг от соев сос

И една абсолютна класика: Шоколадово брауни с карамел

А и съвсем скоро ще споделим още една сладка феерия тук. Очаквай я!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Kikkoman България @ 2021. Всички права запазени. Изработка от Kickstart Studio.