fbpx

Зелева супа Кимчи с поширано яйце

Пикантното кимчи се комбинира с наситено на вкус поширано яйце, пресен копър и кремообразна заквасена сметана в тази наистина фантастична зелева супа, идеална и за вечеря, и за засищащ обяд. Насладете се на храната на открито и открийте природата на умами с Kikkoman КИМЧИ пикантен чили сос и Kikkoman естествено ферментирал соев сос.

Детайли

Порции

2

Време за подготовка

5 минути

Време за готвене

25 минути

Калории

390 kcal / 1630 kJ

Съставки

Приготвяне

  • Загрейте олиото в голяма тенджера на среден огън. Добавете нарязаното зеле и нарязаното кимчи. Запържете за 5-7 минути, докато зелето омекне и леко се карамелизира.
  • След като зелето и кимчито се запържат добре, налейте зеленчуковия бульон, Kikkoman КИМЧИ пикантен чили сос и Kikkoman естествено ферментирал соев сос. Оставете супата да заври и гответе още 10-15 минути, за да се смесят вкусовете.
  • Чукнете всяко яйце в малка чаша или рамекин. С помощта на лъжица създайте водовъртеж в къкрящата супа и внимателно плъзнете яйцата в центъра. Варете 3-4 минути, за да осигурите идеално течни жълтъци.
  • Изсипете супата върху яйчените юфка и гарнирайте супата с нарязан пресен копър и заквасена сметана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *