fbpx

Kikkoman суши сос

Докато японската храна набира популярност в целия свят, това, което хората искат най-много, е качество и автентичност.

Нашият суши сос е най-добрият избор за качество, защото се основава на доказалия се Kikkoman естествено ферментирал соев сос и е разработен специално за най-популярните морски японски деликатеси. Идеална подправка, придаваща нотка сладост на различни видове суши. Неговата гладкост и висок вискозитет правят лесна декорацията на всички видове суши и други азиатски ястия.

Съставки (алергените са подчертани): захар, вода, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), карамелизиран захарен сироп, модифицирано нишесте, меласа, сол, етилов алкохол, екстракт от мая, оцет, морски водорасли на прах (Аscophyllum nodosum), сгъстител: ксантанова гума.

Средни хранителни и енергийни стойности на 100 мл: енергия 1 089 KJ (260 kcal), белтъци 2,8 г, въглехидрати 59 г, от които захари 53 г, мазнини 0 г, от които наситени мастни киселини 0 г, сол 5,8 г. 

Разфасовка: 250 мл

Този продукт на Kikkoman е подходящ за вегани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *