Ако обичате къщата ви да е пълна с гости, ако искате да блеснете с оригинално меню, ако искате да докарате Япония във Вашата кухня – всичко това е постижимо с днешната ми рецепта – Оригинални, екзотични, далекоизточни, японски наденички със соев сос Кикоман. Слагайте готварските престилки и да започваме 🙂
Необходими продукти:
за 8 порции
500 г коктейлни наденички
1 с.л. мед
1 с.л. Кикоман соев сос
1 с.л. вода
Загряваме фурната до 200 градуса. Слагаме наденичките в дълбока тава. Заливаме ги с меда, Кикоман соевия сос и водата. Печем ги от 15 до 20 минути, като отвреме-навреме ги разбъркваме. Внимаваме да не загорят. Когато станат златисти, са готови. Сервираме ги със салата по избор – например с:
Шарена нудъл салата
Добър апетит и весело настроение на масата!