fbpx

Глазиран свински бут с мед

Пикантно и ароматно – това е истински мечтаното кулинарно комбо. Тази глазирана с мед шунка със своята сладко-пикантна марината също е и невероятно лесна за приготвяне. А вкусът, както винаги, е гарантиран от естествено ферментирал соев сос Kikkoman.

Детайли

Порции

4

Време за приготвяне

10 минути

Време за готвене

60 минути

Калории

1873 kJ / 448 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Загрейте фурната на 165 °C.
  • Нарежете кожата на бута в диамантен модел и го поставете в тава за печене. Поставете скилидките в разрезите.
  • Разтопете маслото и го смесете заедно с меда и естествено ферментиралия соев сос Kikkoman.
  • Печете месото в съда за печене за около 60 минути, като нанесете отново маринатата няколко пъти.
  • Накрая включете фурната на 200 °C, за да се оцвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *