fbpx

Кнедли гьоза, пълнени със зеле и гъби

Подобрете уменията си за кнедли с тези празнични фюжън гьоза, смесващи японския и европейския зимни вкусове. Пълни с микс от хрупкаво зеле и гъби, те се сервират с пикантен сос от червени боровинки. А комбинацията от естествено ферментирал соев сос Kikkoman и Kikkoman сладък соев сос е гаранция за съвършен умами вкус!

Детайли

Порции

2

Време за подготовка

30 минути

Време за готвене

15 минути

Калории

2721 kJ / 650 kcal

Съставки

Съставки за соса

Приготвяне

  • Зеленчуците за плънката се нарязват на ситно и се запържват в олио за около 10 минути, докато омекнат съставките. Подправете с естествено ферментирал соев сос Kikkoman.
  • Смесете съставките за боровинковия сос и оставете да заври.
  • Напълнете блатовете с плънката от стъпка 1 и ги навийте на кнедли гьоза.
  • Сложете готовите кнедли в тиган и запържете от едната страна. Когато се зачервят, добавете малко вода, покрийте с капак и оставете да къкри 3-4 минути.
  • Поднесете готовите кнедли с боровинковия сос.

Как се приготвят кнедли гьоза: поставете плънката в средата на кората. Прегънете на две. Оформете хармоника със залепените краища в горната част на кнедлата (с вода навлажнете краищата на корите тесто).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *