fbpx

Пюре от мачкан картоф, пащърнак и праз

Съдържа всичко, което ви кара да се чувствате пълноценни и щастливи. Перфектната гарнитура за сериозни ястия. Или основната атракция в чинията ви, когато се сервира като голяма порция. Разбира се, вкусът е гарантиран от естествено ферментирал соев сос Kikkoman и неговия уникален умами аромат.

Детайли

Порции

4

Време за подготовка

15 минути

Време за готвене

15 минути

Калории

969 kJ / 231 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Нарежете обелените картофи и пащърнак на парчета колкото орех и ги сложете да се варят със студена вода. Гответе около 15 минути.
  • Междувременно разрежете праза наполовина (надлъжно) и изплакнете добре. След това нарежете праза на много фини ивици, като използвате влакната като ориентир.
  • Веднага след като картофите и пащърнакът омекнат, ги отцедете и ги върнете за кратко в котлона, за да се изпарят.
  • Сега добавете зехтина, естествено ферментирал соев сос Kikkoman, захарта и праза към картофите и пащърнака и пасирайте добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *