fbpx

Сос от червен лук

Интензивен, пикантен и неустоимо умами вкусен, този сос ще се превърне в любимата ви добавка за мнгоо ястия. Червеният лук и балсамовият оцет са в отлична комбинация, а перфектният вкус на естествено ферментирал соев сос Kikkoman е гаранция за успех.

Детайли

Порции

2

Време за приготвяне

10 минути

Калории

1602 kJ / 383 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Обелете и нарежете лука на филийки. Запържете в тиган с масло и карамелизирайте с меда.
  • Добавете червеното вино, оцета, естествено ферментирал соев сос Kikkoman и бавно намалете котлона, докато лукът придобие мека кремообразна консистенция.
  • Украсете с мащерка и счукан карамфил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *