fbpx

Хумус от цвекло

Цветът на тази рецепта е толкова интензивен, колкото и нейният вкус. Тайната: кленов сироп, червено цвекло и умами оттенкът на естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Нова класика, която ще заобичате още с първата хапка!

Детайли

Порции

4

Време за приготвяне

15

Калории

974 kJ / 234 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Сложете нахута, сока от червено цвекло, кимиона, естествено ферментирал соев сос Kikkoman, чесъна, кленовия сироп и лимоновия сок в кухненски робот и пасирайте до гладкост.
  • След това добавете тахана и разбъркайте добре с останалите съставки. Охладете до готовност за сервиране.
  • Украсете с лъжица зехтин и малко нарязан магданоз на вкус преди сервиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *