Свинското отново е актуално, още повече леко пикантно.
Продукти
2 с.л фъстъчено масло
500 грама свинско месо, нарязано на ленти
1 глава лук, обелена и тънко нарязана
1 голяма или 2 малки тиквички, нарязани на парчета
2 с.л Кориандър
400 гр. нарязани на кубчета домати
1 с.л захар
2 с.л. сос Кикоман с по-малко сол
4 с.л фъстъчено масло
За да гарнирате използвайте безсолни фъстъци
Нарязан пресен кориандър
Приготвяне
Загрейте маслото в голям, дълбок тиган и запържете свинското месо на доста висока температура, докато се изпече. Така заоържете всички ленти свинско месо.
Когато цялото свинско е готово, намалете температурата на котлона, добавете лука и гответе за 10 минути, докато омекне, като разбърквате от време на време. Добавете парчетата тиквички, поръсете с кориандър и запържете още 5 минути.
Налейте нарязаните домати и добавете захарта и Соковия сос Kikkoman Less Salt в тигана. Постепенно разбъркайте с фъстъчено масло, върнете свинското месо на тигана, покрийте и оставете да къкри на слаб огън за 30 минути.
Сервирайте поръсено с накълцани безсолни фъстъци и свеж кориандър. По желание може да комбинирате с брускети или ориз.