Детайли
Порции
4 човека
Време за подготовка
10 минути
Време за готвене
10 минути
Съставки
3 с.л. фъстъчено масло
1 голяма червена чушка, нарязана на ленти
3 стръка целина
175 г гъби
150 г бейби царевица
150 г зелен боб
400 г оризови нудли
3 ч.л. чили сос
1 с.л. оризов оцет
Приготвяне
- Загрейте мазнината в уок тиган, сложете червените чушки и целината и запържете на максимално висока температура за около 3 минути. Добавете гъбите и бейби царевицата и оставете на котлона за още около 2 минути.
- Добавете зеления фасул, запържете за още около 2 минути и накрая сложете нудлите.
- Разбъркайте в отделен съд Kikkoman безглутеновия соев сос Тамари, чили соса и оризовия оцет и изсипете сместа в тигана. Оставете на котлона за около 2 минути, докато не прецените, че всички зеленчуци и нудлите са добре попили от соса и готови на външен вид.
- Разпределете в купички за супа и сервирайте.