fbpx
Тамари зеленчуци уок

Уок зеленчуци с оризови нудли

Детайли

Порции

4 човека

Време за подготовка

10 минути

Време за готвене

10 минути

Съставки

  • 3 с.л. фъстъчено масло

  • 1 голяма червена чушка, нарязана на ленти

  • 3 стръка целина

  • 175 г гъби

  • 150 г бейби царевица

  • 150 г зелен боб

  • 400 г оризови нудли

  • 3 с.л. Kikkoman безглутенов соев сос Тамари

  • 3 ч.л. чили сос

  • 1 с.л. оризов оцет

Приготвяне

  • Загрейте мазнината в уок тиган, сложете червените чушки и целината и запържете на максимално висока температура за около 3 минути. Добавете гъбите и бейби царевицата и оставете на котлона за още около 2 минути.
  • Добавете зеления фасул, запържете за още около 2 минути и накрая сложете нудлите.
  • Разбъркайте в отделен съд Kikkoman безглутеновия соев сос Тамари, чили соса и оризовия оцет и изсипете сместа в тигана. Оставете на котлона за около 2 минути, докато не прецените, че всички зеленчуци и нудлите са добре попили от соса и готови на външен вид.
  • Разпределете в купички за супа и сервирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *