fbpx
агнешко Теди Титова Терияки

Крехко Терияки агнешко на грил тиган (видео)

В духа не само на Великден, но и на почти целия май месец, Теди Титова от Домашни Вкусотии ни очарова празнично с лесна рецепта за агнешко на грил тиган и фантастична Kikkoman Терияки марината.

Детайли

Порции

4 човека

Време за подготовка

20 минути

Време за готвене

20 минути

Съставки

  • 500 г агнешко месо

  • 150 мл  Kikkoman Терияки марината

  • 20 мл зехтин

  • 3 скилидки чесън

  • мащерка

  • розмарин

  • черен пипер

  • микс зелени салати

Приготвяне

  • Нарязвате агнешкото на тънки парчета.
  • В купа слагате Kikkoman Терияки марината и зехтина. Кълцате чесъна, режете свежите билки и смесвате съставките за маринатата.
  • Добавяте агнешкото и оставяте за няколко минути да се маринова.
  • Загрявате чугунен грил тиган. Печете агнешкото за няколко минути от двете страни.
  • Приготвяте салатата по Ваш вкус. Поднасяте готовото агнешко на грил тиган със свежа салата.

Още снимки от приготвянето на тази рецепта може да видите в блога на Теди Титова: Домашни Вкусотии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *