Детайли
Порции
4
Време за приготвяне
20 минути
Cooking time
Калории
<em>325 kcal</em>
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
600 г филе от пилешки гърди
картофено нишесте
20 мл растителна мазнина
5 с.л. Kikkoman уок сос
1 домат
60 г майонеза
120 г микс зелена салата
черен пипер
Приготвяне
- Нарежете пилето на ленти с дебелина 1 см. и ги оваляйте в картофеното нишесте, след което загрейте мазнината в уок тиган на силен огън и добавете пилето, като запържите от всички страни до златисто. С помощта на кухненска ролка отстранете излишната мазнина от тигана.
- Добавете в тигана към пилето Kikkoman уок соса и разбъркайте добре на котлона за около 2-3 минути.
- Извадете пилето и го изсипете в чинията за сервиране. Отгоре поръсвате с черен пипер на вкус.
- Около пилето аранжирайте със зелената салата, домата и майонезата.