fbpx

Kikkoman соеви сосове

Соевите сосове Kikkoman са перфектната подправка за вашата трапеза, произведени по оригинална японска рецепта и традиция и чрез преоцес на естествена ферментация. Kikkoman съдържа само 4 чисти съставки: соеви зърна, пшеница, вода и сол. Уникалният вкус на Kikkoman се дължи и на наситения умами вкус, който е и естествена форма на глутамат.

Соевите сосове Kikkoman са универсалната подравка, естествения заместител на солта, като не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, подобрители на вкуса и цвета.

Kikkoman естествено ферментирал соев сос (червена капачка) е нашият универсален продукт, от който тръгва всичко.

Специално създадохме и Kikkoman LIGHT (зелена капачка), соевият сос с 43% по-малко съдържание на сол и умами с намален брой натрий, който е перфектният избор за хранителни режими, в които солта трябва да се избягва.

Kikkoman Тамари безглутенов соев сос (синя капачка) е специално създаден за всички, които трябва да органичат или премахнат глутена от дневното си меню, особено за хора с цьолиакия или глутенова непоносимост.

В семейството на соевите сосове Kikkoman се причисляват още Kikkoman сладък соев сос, който добавя глазираща сладка нотка към всяко ястие, и Kikkoman БИО соев сос, за направата на който са използвани био соеви зърна и био пшеница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *