fbpx

Kikkoman Терияки селекция

„Teri“ означава „глазура“ или „блясък“, а „yaki“ означава „печене на скара“. И точно тази безценна комбинация носят сосовете Kikkoman Терияки. Те правят не само ястията за барбекю да изглеждат още по-апетитни, но и са най-добрият избор за овкусяване.

Kikkoman марината Терияки е перфектната марината за скара, пържено или задушено ястие. Приготвена от естествено ферментирал соев сос Kikkoman, вино, оцет, захар и подправки, Терияки маринатата е готова за ползване, идеална за месо на скара, печено, на шиш или пържено, както и за морска храна. Деликатната сладост перфектно допълва вкуса, а използването като бърза марината ви гарантира отличен резултат само за 15 минути. Разбира се, Kikkoman марината Терияки е подходяща и за различни видове глазури, сосове, дипове и дресинги. Обогатява всички храни с наситен Терияки вкус и апетитен кехлибарен отблясък.

Сосът Kikkoman Терияки барбекю с мед добавя сладък нюанс към храните, които приготвяте. Може да се използва като дип сос или за овкусяване в самия процес на готвене.

Сосът Kikkoman Терияки с чесън добавя фин пикантен нюанс към месото и зеленчуците, като е особено подходящ за пилешко и патешко, както и за риба.

Не на последно място в тази селекция е сосът Kikkoman Терияки със сусам, който подобрява вкуса на всички видове ястия, добявайки и аромата на препечен сусам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *