fbpx

Най-доброто Великденско мезе

Около Великденските празници на масата има все повече яйца. Днес ви предлагаме едно от най-вкусните Kikkoman мезета, което може да приготвяте целогодишно, защото уникалният вкус на Kikkoman PONZU цитрус го превръща в истинско кулинарно съвършенство!

Детайли

Порции

4 човека

Време за приготвяне

20 минути

Калории

3588 kJ / 857 kcal

Съставки

  • 6 яйца

  • 200 г пушено филе от скумрия

  • сок от половин лайм

  • 1 с.л. Kikkoman PONZU цитрус

  • 20 г заквасена сметана

  • магданоз

  • черен пипер

Приготвяне

  • Сварете яйцата твърдо (6 минути), а изстиналите обелете.
  • Смесете жълтъците с нарязаната обезкостена скумрия.
  • Добавете сметаната и Kikkoman PONZU цитрус и разбъркайте. Поставете плънката в сладкарски шприц и я напълнете с белтъците.
  • Гарнирайте с магданоз и го поръсете с черен пипер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *