fbpx

Домашни вкусотии и Супичка влизат в семейството на Kikkoman

С настъпването на пролетта и в очакване на сезона на сакурите, ето че и при нас все повече разцъфва всичко! 😊 Щастливи сме да посрещнем в семейството на Kikkoman два от най-обичаните кулинрани блога – Домашни Вкусотии и Супичка.

В следващите няколко месеца ще имаме удоволствието да се насладим на техните фантастични рецепти, които, разбира се, ще са съобразени със сезона и със страхотното разнообразие от продукти Kikkoman. Всяка от тях ще публикуваме тук, както и във Facebook страниците на Домашни Вкусотии и Супичка.

Ще започнем с две предложения без месо и Kikkoman – безглутеновия соев сос Тамари, за да се гмурнем след това в сезона на барбекюто и страхотната марината Kikkoman Терияки.

През лятото ще се отдадем на по-леки предложения за супи, салата и разбира се, морски дарове и лекия лимонов привкус на Kikkoman Понзу, а с най-голямо нетърпение ще очакваме предложенията на Домашни Вкусотии и Супичка за първия учебен ден и Kikkoman LIGHT – зелената капачка с по-малко сол!

Освен изумително вкусните видео рецепти на Теди Титова от Домашни Вкусотии и Гергана от Супичка, ще можеш да се включиш и в няколко игри, които хем ще те предизвикат, хем ще те възнаградят. И както винаги, преди всичко ще се забавляваме.

И така, на Домашни Вкусотии и Супичка, добре дошли в света на Kikkoman, а на теб – добре дошъл в по-слънчевата част на годината! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *