fbpx
ориз Kikkoman оризов оцет

Пиле с ориз и ананас (видео)

В седмицата на Азиатската Нова Година Сандра Алексиева от 1001 Рецепти забърка за Kikkoman нещо наистина вълшебно – пиле с ориз, ананас и Kikkoman оризов оцет за суши. Увери се в резултата сам!

Детайли

Порции

4 човека

Време за подготовка

15 минути

Време за готвене

50 минути

Съставки

Приготвяне

  • В дълбок тиган пригответе месото – загрейте леко олиото и добавете месото, нарязано на средно големи късчета.
  • След като побелее малко, добавете и чушките, ананаса, Kikkoman естествено ферментирал соев сос, виното, меда, солта и пипера. Оставете на огън, като разбърквате леко, докато не приготвите месото както го обичате.
  • В тендежера пригответе и ориза, към който накрая добавете Kikkoman оризов оцет за суши.
  • Сервирайте, като във всяка чиния направете канапе от ориза и върху него сложете от месото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *