fbpx

Паста Терияки (видео)

Днешната рецепта за паста Терияки включва в себе си и любимите за сезона зеленчуци. Задушени в малко слънчогледово масло, за невероятния вкус Теди Титова от Домашни вкусотии използва още Kikkoman Терияки с чесън и Kikkoman Терияки марината. Комбинацията е вълшебна. Убедете се сами, като видите цялото видео и изпълните рецептата.

Детайли

Порции

4 човека

Време за подготовка

30 минути

Съставки

Приготвяне

  • Първата стъпка от рецептата е мариноването на пилешкото месо в Kikkoman Терияки марината. В подходящ съд поставете пилешкото филе. Добавете три сушени лъжици Kikkoman Терияки марината и две супени лъжици олио. Оставете да си почива за няколко минути.
  • Следва сваряването на пастата – в подсолена вода оставете талиателите да врят за около 8 минути.
  • Зеленчуците се режат и задушават в тиган уок. Самото задушаване трае около 5-7 минути, като на финала се слага Kikkoman Терияки с чесън. Първо три лъжици.
  • Сложете сварените талиатели при зеленчуците в уок тигана. Разбъркайте и сложете още от Kikkoman Терияки с чесън.
  • Поднесете Терияки пастата, като не пропуснете и грилованото пиле Терияки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *