Японските хрупкави хлебни трохи Kikkoman PANKO са направени от изпечен хляб, за да се получат ефирни, хрупкави трохи. Трохите са допълнително препечени до деликатно хрупкави и не изгарят толкова лесно в процеса на готвене. Хлебните трохи Kikkoman PANKO не са подправени и се комбинират перфектно с всички видове подправки. Идеални са не само за азиатски, но и за различни ястия от цял свят.
Kikkoman PANKO добавя приятна хрупкавост към ястия от всякакъв вид и специалитети от цял свят, независимо дали ги готвите, печете или пържите. Името „panko“ идва от японските думи за хляб („пан“) и брашно („ко“). Направени от специален бял хляб без кора, който е много фино натрошен и след това изсушен, тези хлебни трохи са по-леки и по-хрупкави от традиционните галета. Японските хрупкави хлебни трохи Kikkoman PANKO абсорбират по-малко олио и мазнини, като придават на храната по-лека, но и по-хрупкава текстура.
Фантастична алтернатива на обикновените галета, Японските хрупкави хлебни трохи Kikkoman PANKO могат да се използват за създаване на хрупкави покрития за широка гама храни, от японски тонкацу (пържени свински котлети), до пържени шницели и зеленчукови крокети.
Но Kikkoman PANKO е чудесен избор и за слепване на кюфтета, всякакви плънки и пълнежи, тесто и дори зеленчукови бургери. Само няколко супени лъжици, добавени към супата или соса, могат да ги направят чудесно кремообразни.
Японските хрупкави хлебни трохи Kikkoman PANKO не съдържат подправки, така че са идеални и за десерти, към които добавят приятна хрупкавост, особено когато става дума за ронливи основи като флан или тарт, пържени десерти или такива, които се нуждаят от хрупкаво покритие.
Съставки (алергените са подчертани): пшенично брашно, тръстикова захар, мая, сол. Може да съдържа соя.
Средни хранителни и енергийни стойности на 100 г: енергия 1565 KJ (369 kcal), белтъци 14 г, въглехидрати 72г, от които захари 4,9 г, мазнини 1,9 г,от които наситени мастни киселини 0,5 г, сол 0,29 г.
Разфасовка: 227 г
Този продукт на Kikkoman е подходящ за вегани.