На 26-ти Април се проведе Майсторски клас с Kikkoman във Варна, ресторант БМ Сити.
Японският Kikkoman шеф Кийоши Хайамизу направи демонстрация на техники за приготвяне на 8 вида традиционно японско суши, а във втората част показа как да използваме сосове Kikkoman за гриловане, пържене и приготвяне на ястия на Уок тиган. Майсторският клас бе посетен от десетки управители и готвачи на ресторанти по българското Черноморие.
Повече информация за Kikkoman продуктите можете да намерите тук:
2 Responses
Здравейте, можете ли да ми препратите първите две снимки. Аз съм младежа със синьото яке. Главен готвач на Грифид Хотели – Филип Петров. Поздрави!
Здравейте, може да ги свалите от сайта, те са във висока резолюция