Гамата Kikkoman включва течни, естествено ферментирали соеви сосове и вариации, които отговарят на индустриалните стандарти за производство на храни.
Естественият метод за варене не предизвиква 3-MCPD химична реакция, а естествено произведеното съдържание на аромати е предшественик на естественото пивоварство.
Всички продукти са произведени в Европа съгласно HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) и са в съответствие с директивите на ЕС.
Важно: продукти на Kikkoman са съставени единствено от не-ГМО съставки.
Употреба: бульони, супи, сосове, маринати, смес от подправки, глазури.
Действие: аромат, реакция maillard, омекотява вкуса, насища цвета, редуцира мазнините, доставя амино киселини, умами вкус.
ЯПОНСКИ ПЕЧЕНИ БАДЕМИ
- Изпечете бадеите на 180 градуса за около 8 минути.
- Смесете горещите бадеми с Kikkoman естествено ферментиралия соев сос.
- Върнете ги във фурната за около 2 минути, за да се изсушат.
- Оставете ги да изстинат.
ДРЕСИНГ ЗА САЛАТА
- 50% Kikkoman LIGHT.
- 20% балсамов оцет.
- 15% зехтин.
- 15% прясно изцеден лимонов сок.
ВЕГАН ДОМАТЕН СОС
- 200 мл доматен сос.
- 2 стръка джинджифил (около 2 с.л.).
- Накъсан пресен лук.
- Смачкан чесън.
- 2 с.л. захар
- 25 мл Kikkoman Тамари.