fbpx

Течните соеви сосове Kikkoman

Гамата Kikkoman включва течни, естествено ферментирали соеви сосове и вариации, които отговарят на индустриалните стандарти за производство на храни.

Естественият метод за варене не предизвиква 3-MCPD химична реакция, а естествено произведеното съдържание на аромати е предшественик на естественото пивоварство.

Всички продукти са произведени в Европа съгласно HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) и са в съответствие с директивите на ЕС.

Важно: продукти на Kikkoman са съставени единствено от не-ГМО съставки.

Употреба: бульони, супи, сосове, маринати, смес от подправки, глазури.

Действие: аромат, реакция maillard, омекотява вкуса, насища цвета, редуцира мазнините, доставя амино киселини, умами вкус.

ЯПОНСКИ ПЕЧЕНИ БАДЕМИ

  1. Изпечете бадеите на 180 градуса за около 8 минути.
  2. Смесете горещите бадеми с Kikkoman естествено ферментиралия соев сос.
  3. Върнете ги във фурната за около 2 минути, за да се изсушат.
  4. Оставете ги да изстинат.

ДРЕСИНГ ЗА САЛАТА

  1. 50% Kikkoman LIGHT.
  2. 20% балсамов оцет.
  3. 15% зехтин.
  4. 15% прясно изцеден лимонов сок.

ВЕГАН ДОМАТЕН СОС

  1. 200 мл доматен сос.
  2. 2 стръка джинджифил (около 2 с.л.).
  3. Накъсан пресен лук.
  4. Смачкан чесън.
  5. 2 с.л. захар
  6. 25 мл Kikkoman Тамари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *