fbpx

Течните соеви сосове Kikkoman

Гамата Kikkoman включва течни, естествено ферментирали соеви сосове и вариации, които отговарят на индустриалните стандарти за производство на храни.

Естественият метод за варене не предизвиква 3-MCPD химична реакция, а естествено произведеното съдържание на аромати е предшественик на естественото пивоварство.

Всички продукти са произведени в Европа съгласно HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) и са в съответствие с директивите на ЕС.

Важно: продукти на Kikkoman са съставени единствено от не-ГМО съставки.

Употреба: бульони, супи, сосове, маринати, смес от подправки, глазури.

Действие: аромат, реакция maillard, омекотява вкуса, насища цвета, редуцира мазнините, доставя амино киселини, умами вкус.

ЯПОНСКИ ПЕЧЕНИ БАДЕМИ

  1. Изпечете бадеите на 180 градуса за около 8 минути.
  2. Смесете горещите бадеми с Kikkoman естествено ферментиралия соев сос.
  3. Върнете ги във фурната за около 2 минути, за да се изсушат.
  4. Оставете ги да изстинат.

ДРЕСИНГ ЗА САЛАТА

  1. 50% Kikkoman LIGHT.
  2. 20% балсамов оцет.
  3. 15% зехтин.
  4. 15% прясно изцеден лимонов сок.

ВЕГАН ДОМАТЕН СОС

  1. 200 мл доматен сос.
  2. 2 стръка джинджифил (около 2 с.л.).
  3. Накъсан пресен лук.
  4. Смачкан чесън.
  5. 2 с.л. захар
  6. 25 мл Kikkoman Тамари.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Kikkoman България @ 2021. Всички права запазени. Изработка от Kickstart Studio.