fbpx

Kikkoman препечено сусамово олио

Сусамовото олио е основна съставка в азиатската кухня, която добавя характерен азиатски привкус към всяка рецепта. В японската и азиатската кухни сусамовото олио се използва като подправка за овкусяване, а не като олио за готвене. В Европа набира все по-голяма популярност и търсенето му расте.

Направено от 100% чисти препечени сусамови семена, Kikkoman препечено сусамово олио придава нотка ядков вкус на всяко ястие. Kikkoman препечено сусамово олио е изключително универсално и намира широко приложение: ястия на уок тиган, сотиране, гриловане, печене, мариноване, приготвяне на дип сосове, овкусяване на паста, приготвяне на тахан.

Препеченото сусамово олио на Kikkoman е здравословно за сърцето и не съдържа консерванти и е направено според най-високите стандарти за качество. Това олио е предназначено като подправка за добавяне на вкус, а не като олио за готвене. И тъй като има малко по-ниска точка на дим, не е подходящ за дълбоко пържене.

Съдържание: 100% препечено сусамово масло

Средни хранителни и енергийни стойности на 100 мл: енергия 3 399 KJ (827 kcal), белтъци 0 г, въглехидрати 0 г, от които захари 0 г, мазнини 92 г, от които наситени мастни киселини 13 г, сол 0 г. 

Разфасовка: 125 мл

Този продукт на Kikkoman е подходящ за вегани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *