fbpx

Kikkoman оризов оцет за суши

Kikkoman оризов оцет за суши има по-мек вкус от традиционния оцет за суши и по-ниско киселинно съдържание (3%). Има широко приложение. Освен за ориз за суши, е идеален за овкусяване на салати, както и за мариноване на месо или риба.

Съставки (алергените са подчертани): вода, оризов оцет (31%), захар, сол.

Средни хранителни и енергийни стойности на 100 г: енергия 706 KJ (169 kcal), белтъци 0 г, въглехидрати 38 г, от които захари 37 г, мазнини 0 г,от които наситени мастни киселини 0 г, сол 7,5 г.

Разфасовка: 300 мл

Този продукт на Kikkoman е подходящ за вегани.

2 Responses

  1. Здравейте,
    Тъй като разгледах много рецепти за приготвяне на ориз за суши и във всички пиле ,че към оцета се добавят захар и сол.Трябва ли да се добавят и към оцета който вие предлагате?
    Благодаря!

    1. Йордан, здравейте! Не, не трябва да добавяте сол и захар, защото самият ни продукт ги съдържа. 🙂 Оригиналното наименование на оцета за суши Kikkoman е “Продукт за овкусяване на ориз за суши” и има по-мек вкус от традиционния оцет за суши и по-ниско киселинно съдържание (3%). Освен за суши ориз, оцетът за суши Kikkoman е идеален и за овкусяване на салати, за мариноване на месо или риба. Съставките му са вода, оризов оцет (31%), захар и сол. Повече за самия продукт може да видите тук: https://kikkomania.bg/kikkoman-rice-venigar-sushi/, а ние сме насреща, ако имате още въпроси. 🙂 Желаем Ви усмихната седмица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *