fbpx

Запечени пилешки бутчета с гъби и картофи

Това е втората рецепта, изпратена ни от Марияна Петрова, която участва в играта „Сподели своята авторска рецепта“.

На пръв поглед обикновена, тази рецепта е лесна, бърза и най-вече вкусна. Препоръчвам рецептата за работните дни, когато нямате много време за готвене, а искате да останете сити и да впечатлите вашите любими хора дори и да не сте майстора-готвач в семейството.

Необходими продукти:

6 пилешки бутчетаsoev-sos-normal
250 гр едри печурки
500 гр картофи
60 гр масло
1 с.л.олио
черен и червен пипер
вегета
чубрица
соев сос Кикоман

Как да си приготвим?

Бутчетата се намазват със соевия сос,червения и черен пипер.
Картофите и Гъбите се почистват, измиват и нарязват на едро.
Всички продукти и подправките се слагат в плик за печене.
Пликът се завързва и се разтръсква добре.
Пече се около час на 220 градуса.
И както самата авторка сподели: “Кратка и лесна рецепта,но много вкусна. ПРИЯТЕЕН АПЕТИИТ!”

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Kikkoman България @ 2021. Всички права запазени. Изработка от Kickstart Studio.