fbpx

Участвай в играта на Kikkoman

fb_post_oishii23Скъпи приятели, напомням ви, че остават 3 дни до края на конкурса Ойши-предизвикателство “Сготви вкусна рецепта с Кикоман”. Имате пълната свобода да сготвите вашето любимо ястие, като използвате някои от продуктите на японската марка – соеви сосове, но също и оризов оцет за суши и др. Можете да разгледате продуктите тук, като освен онлайн те се продават и в големите супермаркети.

Можете да участвате с колкото искате рецепти, стига да изпълните условията на играта, конкурса тук .

Накратко:
Сгответе най-апетитната авторска рецепта с участието на поне един продукт с марка Kikkoman (Кикоман). Опишете рецептата, снимайте готовото ястие, заедно с опаковката на използвания продукт и споделете рецептата във Facebook страницата на Оиши в Съобщения.

Наградите са 3:
Професионален кухненски нож
Електрическо керамично барбекю
Уок тиган,
придружени с продукти Kikkoman.

Журито ще оценява:

  • Личният принос в рецептата
  • Атрактивността на снимковия материал
  • Подходящото съчетание между използваните продукти и продуктите на Kikkoman

Победителите ще бъдат обявени на 1-ви юли. Можете да участвате с колкото рецепти желаете.  Важното е да отговарят  на условията на конкурса. Повикайте вашето кулинарно вдъхновение и се залавяйте за готвене!

Можете да вземете вдъхновение от предишните участници, или от 2-те рецепти на Дарин Стойков, които той сготви пред публика на специалната ни японска кулинарна вечер: Трайфъл със соев карамел и Вакуумно пилешко на барбекю с пастет от боб.

Очаквам рецептите ви с нетърпение!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *