fbpx

#ОстаниВкъщи, #ПазарувайОнлайн

Тази статия, като никоя друга в нашия блог, има няколко повода. Но след като стигнеш до края, вярваме, че ще се съгласиш – всички те взаимно се допълват.

По повод предизвикателния период, през който всички ние минаваме, ти предлагаме възможността да се сдобиеш с любимия си соев сос Kikkoman и всички негови разновидности и разфасовки онлайн. Тук може да намериш нашия онлайн магазин, в който доставките за поръчки над 30 лв. са абсолютно безплатни за цялата страна. И ако на пръв поглед 30 лв. ти изглеждат много, обърни внимание, че освен продуктите на Kikkoman, може да откриеш много други любими марки, а и винаги може да поръчаш за повече от едно домакинство. 😊

За всякакви въпроси, мнения и препоръки по отношение на онлайн магазина и опита ти с него, може да ни пишеш на лично съобщение във Facebook страницата ни. Ще се постараем да отговорим максимално бързо на всички.

Стартира и поредната ни съвместна кампания с „Бон Апети“ и очарователните Лора и Стоян. Тя се казва #ВкусноВкъщи и има за цел да отговори на друго предизвикателство от последните няколко седмици – готвенето вкъщи. Сигурни сме, че дори и да не е такова за теб, пак ще ти бъдем полезни с нашите лесни, бързи и най-вече вкусни кулинарни решения. Следи нашата Facebook страницата , страницата във Facebook на Бон Апети, BonApeti.bg и Woman.bg.

Подготвили сме 1 специална видео рецепта с Лора и Стоян, както и още лесни за приготвяне в домашни условия рецепти. И нека не забравяме, че въпреки всичко предстои един от най-светлите Християнски празници – Великден, а почти веднага след него – Гергьовден.

Пожелаваме ти да ги посрещнеш, заобиколен с най-близките си и да не забравяш, че всичко най-хубаво тепърва предстои.

#ВкусноВкъщи #StayHome #StaySafe #HomeMadeFood #Kikkoman

#keeponsmiling 😊 😊

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *