fbpx

Пикантна йогурт марината

Тази ароматна, леко подправена марината е идеална за “омекването” на месото, приготвен на барбекю или скара. Подходяща е еднакво добре и за риба, и за свинско. Уникалният ѝ вкус е благодарение на умами нотките на естествено ферментиралия соев сос Kikkoman

Детайли

Време за приготвяне

5 минути

Мариноване

30 минути

Калории

3252 kJ / 775 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Смесете всички съставки и след това използвайте като марината за избраното от вас месо.
  • Оставете за няколко часа или цяла нощ в зависимост от месото (по-дълго за телешко и свинско, по-кратко за пилешко).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *