fbpx

Шоколадови бонбони със соев сос

Какво по-класическо решение за 14 февруари, от това да си направиш вкусни домашни шоколадови бонбони. И то с любимия соев сос, Kikkoman. Опитай тази супер лесна рецепта, само с 4 съставки и с гарантирано перфектен вкус!

Детайли

Порции

20 бр. бонбони

Време за приготвяне

140 минути

Калории

209 kJ / 49 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Начупете шоколада на парчета и го разтопете в купа на водна баня. Разбъркайте сметаната и естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Изсипете шоколадовата смес в тава, покрита с фолио (приблизително 10 х 10 см) и охладете в хладилник за поне 2 часа.
  • Извадете шоколадовата смес от тавата, нарежете на приблизително 2 х 2 см кубчета, поръсете с какао на прах и сервирайте, гарнирани с пресни плодове и мента, ако желаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *