Какво по-класическо решение за 14 февруари, от това да си направиш вкусни домашни шоколадови бонбони. И то с любимия соев сос, Kikkoman. Опитай тази супер лесна рецепта, само с 4 съставки и с гарантирано перфектен вкус!
Детайли
Порции
20 бр. бонбони
Време за приготвяне
140 минути
Калории
209 kJ / 49 kcal
Съставки
140 г черен шоколад
60 мл прясно мляко
3 с.л. какао
Приготвяне
- Начупете шоколада на парчета и го разтопете в купа на водна баня. Разбъркайте сметаната и естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Изсипете шоколадовата смес в тава, покрита с фолио (приблизително 10 х 10 см) и охладете в хладилник за поне 2 часа.
- Извадете шоколадовата смес от тавата, нарежете на приблизително 2 х 2 см кубчета, поръсете с какао на прах и сервирайте, гарнирани с пресни плодове и мента, ако желаете.