Спагетите са италианско национално ястие, а нудълите са храната на Изтока. Но, днес дори и да говорим за произход на тази или онази рецепта, глобалната комуникация тотално разбърка ястия и вкусове. Затова, ако можем да сготвим спагети със соев сос и те да заприличат на японска манжда. А нудълите да направим с пармезан и босилек и – ето ти една малка Италия в чинията.
За вас, любители на спагетите, събирам тук няколко превъзходни рецепти, сготвени с Кикоман – соев сос, уок сос, Тамари сос без глутен. Разгледайте, четете, сравнявайте и харесайте. Поканете любимите си приятели на вечеря и се забавлявайте заедно!
Зеленчукови нудъли в уок тиган
Риба, тиква и стомахът се усмихва
Целувка на вкусове: Любимите спагети
Целувка на вкусове: Спагети с пилешко и соев сос
Спагети със савойско зеле, гъби и соев сос
Свински кюфтенца със сос и спагети
Тайният сос за спагети със соев сос
Спагети със соев сос, домати и босилек
Предупреждавам: четенето на рецепти води до готвене, а то – до вкусно похапване. Приятен апетит!