fbpx

Рамен карбонара

Смело представяне на рамен – кремообразна рамен юфка в стил карбонара с хрупкав бекон, отличен микс от подправки и най-доброто Kikkoman трио за допълнителна дълбочина: естествено ферментирал соев сос Kikkoman, Kikkoman КИМЧИ пикантен чили сос и Kikkoman основа за рамен супа.

Детайли

Порции

2

Време за подготовка

5 минути

Време за готвене

15 минути

Калории

 3016 kJ / 718 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Смесете яйцата, жълтъците и пармезана в малка купа.
  • Нарежете бекона на парчета по 2 см. Нарежете карфиола и тиквичката на хапки, а червения пипер на тънки филийки.
  • Загрейте олиото в тиган, добавете бекона и карфиола и запържете на слаб огън. След като беконът се свари, добавете чушките и тиквичките и запържете и тях. Залейте със 100 мл гореща вода, оставете да заври, след което изключете котлона. Подправете с естествено ферментирал соев сос Kikkoman и оставете настрана.
  • Пригответе юфката рамен според инструкциите на пакета. След като се сварят, добавете юфката към сместа от стъпка 2, разбъркайте и оставете да почине за около 3 минути. За супата смесете Kikkoman КИМЧИ пикантен чили сос, Kikkoman основа за рамен супа и 270 мл гореща вода в купа или тенджера и оставете на топло.
  • Добавете яйчената смес от Стъпка 1 в тигана от Стъпка 2, загрейте внимателно и изключете котлона веднага щом сместа започне да се сгъстява.
  • Разделете сместа от стъпка 4 в 2 купи.
  • Добавете супата от стъпка 3 около сместа. Украсете с останалия пармезан, черен пипер и див лук, след което сервирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *