fbpx

Пускат колекция монети за годината на маймуната

Според източния календар 2016 година е на Маймуната, която започва на 8 февруари 2016 г. и завършва на 27 януари 2017 г.

По този повод пускат на пазара колекция монети, посветени на  деветото животно от китайския зодиак.

Маймуната символизира талантлив изобретател и сръчен лидер. Поради това не е изненадващо, че децата, родени в годината на Маймуната, са игриви и с  бърз ум. Добродушни и гъвкави, те също са  провокативни и обичат да излизат, винаги готови да намерят нови приятели. Има много известни личности, родени в годината на Маймуната, сред тях са Елизабет Тейлър, Том Ханкс и Леонардо да Винчи.

Червената огнена маймуна е символ на движението и промените. Това нахално животно е пълно с жизнерадостност и енергия. Маймуната увеличава комуникацията, хумора  и остроумието, помага ни да се измъкнем сами от  стресови състояния с благодат и лекота. Бизнесът  процъфтява, както и лекотата, с която се поемат  рисковете.

За подарък за малките деца  е подходяща сребърна монета с цветни картинки. Хумористичният сувенир изобразява анимирана маймунка, върху слон, който дърпа каруца, пълна със злато и скъпоценни камъни.

Подходящи за колекционери са още предлагания от Monetti сет от 4 сребърни монети от Австралия. На всяка паричка са изобразени възрастна маймуна  и  бебе маймуна, седнали върху прасковено дърво. Бебето маймуна  държи праскова – символ на дълголетие и безсмъртие.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *