fbpx

Стартира майската промоция на Kikkoman

Защо българите, както и целият свят, пощуря по японската кухня? Защото кой не обича екзотиката, непознатото, различното, вълнуващите ястия?! 🙂 Eдно японско ястие на масата и се пренасяте в Страната на изгряващото слънце. А, както знаете, продуктите Kikkoman са чудна подправка за всяка рецепта.

Днес имам прекрасен повод да ви зарадвам. В супермаркетите в София и в страната започна промоцията:

Един продукт Kikkoman = чанта подарък.pic10

При покупката на поне един продукт с марка Kikkoman, получавате еко чанта от касата. В промоцията участват всички марини, соев сос, дресинги, супи с марката Kikkoman. Ще можете да се възползвате от предложението от 15 май до 4 юни 2014 г. или до изчерпване на количествата. Промоцията важи както при покупка от магазин, така и от онлайн.

Соев сос КЛАСИК
Класически японски соев сос, произведен само на основата на соя, пшеница, сол и вода, които ферментират в продължение на 6 месеца. Без добавки и изкуствени оцветители. Диспенсър за многократна употреба.

Соев сос ЛАЙТ
За да отговори на европейския вкус, който е привикнал към храни с по-ниско съдържание на сол, KIKKOMAN създаде соев сос ЛАЙТ с 43% по-ниско съдържание на сол. Без добавки и оцветители. Естествено ферментирал. Диспенсър за многократна употреба.

УОК сос
Уникален сос за приготвяне на всякакви меса и зеленчуци на УОК. Към традиционната рецепта за японски соев сос са прибавени благоуханни подправки, захар и вино, които придават уникален вкус на ястието.

Оризов оцет за суши
Идеалната подправка, ако искате да приготвите сами ориза за суши. Оризовият оцет за суши на KIKKOMAN е готов за директна употреба и за разлика от други подобни продукти не изисква добавяне на сол и захар.

Да си припомним и няколко рецепти:

Сирене с домати в терияки кожухче

Халуми с леща и лимонов дресинг

Класически пържен ориз

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *