fbpx
сьомга риба Kikkoman Ponzu

Ponzu мини стекове от сьомга

Детайли

Порции

4 човека

Време за подготовка

15 минути

Време за готвене

20 минути

Съставки

Приготвяне

  • Нарежете сьомгата на мини пържолки и я осолете. Нарежете чесъна на колелца и го запържете леко. Нарежете на ситно ряпата и я смесете с Kikkoman соев сос Ponzu цитрус – сосът за топване е готов.
  • Загрейте олиото на висока температура и запържете рибата равномерно от всяка страна на парчето месо (целта е вътрешността да остане максимално сочна).
  • Оставете рибата да изстине. Гарнирайте с чесъна, поръсете с чилито и сервирайте със соса от ряпа и Kikkoman соев сос Ponzu цитрус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *