Пълнените чушки са любимо ястие на почти всяко семейство. Затова ви предлагам да пробвате различен прочит на тази рецепта. Да ви е сладко! 🙂
Продукти
150 г. кайма от телешко месо
Червени чушки
Сирене “Гуда” (настъргано) 1 супена лъжица
Масло 10 гр.
Брашно
Магданоз
2 с.л мляко
Половин глава лук
1 с.л сух магданоз
1 с.л суха целина
Щипка бял пипер
1 супена лъжица соев сос Кикоман
Половин разбито яйце
Зеленчуков Бульон 1 кубче.
Сок сос Kikkoman 1 / 2 ч. л
Скилидка счукан чесън
Приготвяне
Отстранете капачето на чушката като го изрежете, ако се налага изрежете я така, че да може да стои в тавата. Поставете галетата в купа заедно с млякото и ги накиснете, за да ги омекотите. Добавете говеждото, нарязания лук, подправките и от останалите съставки. Напълнете чушките със сместта, най-отгоре сложете сирене “Гуда” и масло. Поставете чушките в предварително загрята до 220 ° С фурна и печете 40 минути. След като е готово ястието, сервирайте като поръсите с магданоз.