fbpx

Търси се най-атрактивната снимка на ястие с Kikkoman, естествено!

Обичате ли не просто да готвите, а да се забавлявате, експериментирате, украсявате Вашите ястия, за да ги поднесете на любимите си хора с любов? Ако отговорът Ви е положителен, сега имате шанса с Вашето вкусно ястие да участвате и да спечелите 2 големи и 14 малки награди от новия ни готварски есенен фотоконкурс:

#Kikkoman, естествено!

Състезанието е за най-атрактивна снимка на най-добре аранжирано ястие, приготвено от Вас и с участието на соев сос Кикоман. Това включва всички продукти, които съдържат естествено ферментирал соев сос Kikkoman (соеви сосове и маринати) и които се продават на територията на Република България.

Както знаете, Kikkoman соевите сосове и маринати, включително и Кикоман Тамари соев сос без глутен, са приготвени на базата на естествена ферментация на соевите зърна и са много здравословни. Те се произвеждат по традиционна рецепта и без изкуствени оцветители, аромати и карамелено оцветяване. Kikkoman – това малко японско готварско чудо е съвсем подходящ и прави много вкусни рецептите от европейската кухня. Така че – Вие сте на ход. Развихрете се в кухнята, сгответе с #Kikkoman, естествено, аранжирайте с #Kikkoman, естествено, снимайте с #Kikkoman, естествено и ни покажете Вашите кулинарни магии!

Качете снимка, на която присъства и соев сос Kikkoman във Facebook с хаштаг #Kikkoman, естествено или на www.facebook.com/OishiiSanCuisine/

Очакваме Вашите снимки до 2 ноември 2016 г., включително.

Няма да бъдат допуснати за участие:
– чужди снимки, свалени от интернет;
– снимки без присъстващ продукт на Кикоман;
– манипулирани снимки, в които Кикоман продуктът е добавен допълнително с програма за фоторедакция.
– снимки на участника, с които той вече е участвал в предишни конкурси на Кикоман.

Всички рецепти от сайта са на ваше разположение, но може да сготвите ястие, измислено по ваша идея, отговарящо на условията на Конкурса. Официалните правила на конкурса може да намерите ТУК.

Може да разгледате участниците до момента в албума ни във фейсбук ТУК.

Нека готварската муза Ви се усмихне, вярваме във Вашия кулинарен ентусиазъм 🙂

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *