Страхотна и лесна рецепта, което ще ви зареди с витамини и полезни вещества, за да сте свежи през този чудесен сезон.
Пригответе си пролетен миш-маш със сезонни продукти, а добавката от соев сос прави ястието наистина интересно.
Необходими продукти:
- връзка лапад
- връзка киселец
- 2-3 шепи спанак
- пресен зелен лук
- 3 скилидки чесън
- 1 домат или няколко с.л. доматено пюре
- 2 яйца
- 150 гр. сирене
- 1 ч.л. соев сос
- 1 ч.л. брашно
- червен и черен пипер
Нарежете всички зелени продукти и чесъна. Загрейте малко олио в тиган и леко задушете всичко. Добавете обеления и нарязан домат. Подправете с всички подправки. Оставете да покъкри до пълно омекване. Добавете брашното и разбъркайте добре – ако е необходимо добавете малко вода, за да се оформи сосче. Чукнете двете яйца и натрошете сиренето. Разбъркайте – миш-машът е готов. По желание при поднасяне гарнирайте с варено яйце или друго по избор.