fbpx

Пролетен миш-маш със соев сос

Страхотна и лесна рецепта, което ще ви зареди с витамини и полезни вещества, за да сте свежи през този чудесен сезон.

Пригответе си пролетен миш-маш със сезонни продукти, а добавката от соев сос прави ястието наистина интересно.

Необходими продукти:

  • връзка лапад
  • връзка киселец
  • 2-3 шепи спанак
  • пресен зелен лук
  • 3 скилидки чесън
  • 1 домат или няколко с.л. доматено пюре
  • 2 яйца
  • 150 гр. сирене
  • 1 ч.л. соев сос
  • 1 ч.л. брашно
  • червен и черен пипер

Нарежете всички зелени продукти и чесъна. Загрейте малко олио в тиган и леко задушете всичко. Добавете обеления и нарязан домат. Подправете с всички подправки. Оставете да покъкри до пълно омекване. Добавете брашното и разбъркайте добре – ако е необходимо добавете малко вода, за да се оформи сосче. Чукнете двете яйца и натрошете сиренето. Разбъркайте – миш-машът е готов. По желание при поднасяне гарнирайте с варено яйце или друго по избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *