Плънка:
1 стрък праз лук
100 гр. брюкселско зеле
100 гр. гъби
1 морков
1 с. л. олио
2-3 с. л. Teriyaki марината Kikkoman
Мини омлет:
6 яйца
3 с. л. соев сос
прясно смлян пипер
2 с. л. олиo
Приготвяне:
Изчистете, измийте и нарежете лука на кръгчета, след това измийте брюкселското зеле. Почистете гъбите и ги нарежете на парчета. Обелете моркова, измийте го и го нарежете на тънки лентички. Загрейте олиото, добавете зеленчуците и Kikkoman Teriyaki и оставете да се запържи за около 5 минути.
Разбийте яйцата с пипера и соевия сос. Загрейте олиото в малък тиган и запечете 8-те мини омлети при ниска температура до златисто. Добавете зеленчуците към мини омлетите и ги обърнете. Поръсете с пресни подправки ако желаете.