fbpx

Мариновани пилешки бутчета с кашу и чушка

Ако се чудите как се комбинират пилешко и кашу, новото ми предложение за вас предоставя вкусен отговор.

Продукти

8 пилешки бутчета/горната част на бутчето
1 глава лук, нарязана на клинове
2 супени лъжици масло
1 голяма оранжева чушка, обезкостена и нарязана на парчета
100мл. сос Kikkoman Teriyaki с печен чесън
50гр. Печени ядки от кашу

 

Приготвяне

Загрейте фурната на 200 ° C. Подредете пилешките бутчета и нарязания лук в голяма тава за печене. Сложете кусчета масло и печете за 30 минути.

След 30 минути добавете нарязаната чушка в тавата и полейте всичко със сос Teriyaki. Върнете във фурната за още 15 минути, след това добавете печеното кашу и върнете тавата във фурната за още 10 минути. Сервирайте с печени сладки картофи или ориз.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *