Днес Теодора Титова от Теди Титова от Домашни вкусотии ни изненада с фантастична рецепта за риба – котлети от шаран на тиган със салата от цвекло, моркови, абълка и магданоз! А тайната за превъзходния вкус на шарана се крие в една от съставките на маринатата, естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Опитай и се подготви навреме за Никулден!
Детайли
Порции
4 човека
Време за подготовка
10 минути
Време за приготвяне
30 минути
Съставки за маринатата
2 с.л. зехтин
2 с.л. мед
черен пипер
Приготвяне
- Правим сместа за маринатата, като смесваме в купа естествено ферментиралия соев сос Kikkoman, подправките, меда и зехтина.
- Слагаме котлетите. Мариноваме ги.
- Докато се мариноват правим салатата.
- Накрая слагаме в тиган котлетите и маринатата и ги готвим около 20-ина минути.