fbpx
шаран, котлети, риба

Котлети от шаран на тиган (видео)

Днес Теодора Титова от Теди Титова от Домашни вкусотии ни изненада с фантастична рецепта за риба – котлети от шаран на тиган със салата от цвекло, моркови, абълка и магданоз! А тайната за превъзходния вкус на шарана се крие в една от съставките на маринатата, естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Опитай и се подготви навреме за Никулден!

Детайли

Порции

4 човека

Време за подготовка

10 минути

Време за приготвяне

30 минути

Съставки

  • 4 броя котлети от шаран

Съставки за маринатата

Съставки за салатата

  • цвекло

  • морков

  • ябълка

  • магданоз

Приготвяне

  • Правим сместа за маринатата, като смесваме в купа естествено ферментиралия соев сос Kikkoman, подправките, меда и зехтина.
  • Слагаме котлетите. Мариноваме ги.
  • Докато се мариноват правим салатата.
  • Накрая слагаме в тиган котлетите и маринатата и ги готвим около 20-ина минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *