fbpx

Стартираме конкурс за авторска рецепта

Да, и преди Великден с моите приятели от Kikkoman, не се спряхме. Говорихме си за това колко много домакини, любители на кухнята и експериментатори в кухнята ще развихрят своето въображение и фантазии, за да зарадват своите близки и роднини.

И ето, че се роди още една идея за предизвикателство.

Този път обаче, аз и представителите на Kikkoman, решихме да организираме конкурс за авторска рецепта. Правилата, разбира се, преценихме да са много лесни.

Ето ги и тях: след като се сдобиете с продукт на Kikkoman, ако вече нямате такъв в кухнята :), трябва да създадете своя авторска рецепта и да я качите тук.
Разбира се, трябва да ни споделите името на рецептата, какви продукти сте използвали в нея и как да си я приготвим ние 🙂
А за доказателствен материал, ще трябва да качите и снимчица на ястието.
След като попълните личните си данни, ни изпращате рецептата, а ние в рамките на месец май обявяваме и победителите.
А наградите, които решихме да раздадем са…..

Всички тези продукти чакат да бъдат изпратени на своите притежатели. Затова ви предлагам бързо да развихрите въображение и настроение и да ни изпратите своята авторска рецепта. Очакваме ги с нетърпение!

И за бонус само: тъй като Великден е свързан и с агнешко, ще сме много любопитни да ни изпратите рецепта за агнешко със соев сос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *