fbpx

Разнообразете традиционните вкусове

Може би не сте се замисляли, а може дори да се изненадате, но соевият сос е универсален и с него можете да подправяте и дори да разнообразите вкуса на традиционните ястия, които приготвяте за своето семейство у дома. Ако използвате соев сос Кикоман с червена капачка, може да го добавяте в края на термичната обработка на сосове, супи, ястия, яхнии и с това да замените използването на сол и да изключите солта дори напълно.

Салати

Вероятно вече го правите – да подправяте салатите си вместо със сол – със соев сос Кикоман. След като измиете и нарежете зелените листа на салатата, бейби спанак, рукола, зелен лук и чесън, например, може да овкусите с няколко лъжици соев сос и малко зехтин. Дори шопската салата ще се зарадва на компанията на соев сос за настроение! Още по-здравословно и вкусно!

Супи

Да, наистина! И доматената, и пилешката, и борш, дори телешко варено можете да овкусите след като е приготвена с няколко лъжици соев сос вместо със сол. Ще ви хареса!

Ястия

Отделно от месата и зеленчуците на пара – класика за соевия сос, можете да подправите и мусаката, пастата, печените патладжани, гъбената каша дори вместо със сол – със соев сос Кикоман. Добавяйте по малко до постигането на идеалния за вас вкус!

Добър апетит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Kikkoman България @ 2022. Всички права запазени. Изработка от Kickstart Studio.