fbpx

Kikkoman на Националната кулинарна купа на България 2018

През отминалия уикенд Kikkoman подкрепи Националната кулинарна купа на България 2018. Освен, че предоставихме продукти на участниците, използвахме и възможността да се срещнем с много бъдещи и настоящи професионални кулинари на специално подредения ни щанд, на който всеки можеше да се запознае с продуктите ни и да ги опита. Раздадохме и много подаръци.

А за още по-голямо опознаване на продуктите на марката Kikkoman и вдъхновение за употребата им, шеф Петър Николов направи специална презентация, на която нагледно показа, че соевият сос е универсална подправка, която обогатява вкуса на всякакъв тип ястия и успешно замества солта.

Той изненада публиката като приготви и нетрадиционен чийз кейк със соев сос. Рецептите, които представи шеф Николов по време на презентацията, може да видите тук.

11-тата Национална кулинарна купа на България беше много интересно събитие, изпълнено с нови предизвикателства. Освен класическите дисциплини за “Най-добър кулинарен отбор на България”, за „Най-добър готвач на България”, за “Най-добър сладкар на България”, също така се проведе и годишната надпревара за “Най-добър пицар на България”.

Най-добрите в съответните дисциплини можете да видите тук.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Kikkoman България @ 2021. Всички права запазени. Изработка от Kickstart Studio.