fbpx

Kikkoman на Националната кулинарна купа на България 2018

През отминалия уикенд Kikkoman подкрепи Националната кулинарна купа на България 2018. Освен, че предоставихме продукти на участниците, използвахме и възможността да се срещнем с много бъдещи и настоящи професионални кулинари на специално подредения ни щанд, на който всеки можеше да се запознае с продуктите ни и да ги опита. Раздадохме и много подаръци.

А за още по-голямо опознаване на продуктите на марката Kikkoman и вдъхновение за употребата им, шеф Петър Николов направи специална презентация, на която нагледно показа, че соевият сос е универсална подправка, която обогатява вкуса на всякакъв тип ястия и успешно замества солта.

Той изненада публиката като приготви и нетрадиционен чийз кейк със соев сос. Рецептите, които представи шеф Николов по време на презентацията, може да видите тук.

11-тата Национална кулинарна купа на България беше много интересно събитие, изпълнено с нови предизвикателства. Освен класическите дисциплини за “Най-добър кулинарен отбор на България”, за „Най-добър готвач на България”, за “Най-добър сладкар на България”, също така се проведе и годишната надпревара за “Най-добър пицар на България”.

Най-добрите в съответните дисциплини можете да видите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *