fbpx

Годината на коня обича смелите

Посрещнахме новата 2014-та, а сега се готвим (заедно с други източни народи) да приветстваме годината на дървения син/зелен кон, когато ще започне началото на китайската астрологическа година. През 2014-та това ще се случи на 4 февруари, когато слънцето влиза в петнадесетия градус от тропическия зодиак.

Защо някъде пише, че конят е зелен, на други места – син? Причината е, че в някои азитаски езици – японски, китайски и виетнамски, синият и зеленият цвят традиционно се обозначават с една и съща дума, въпреки, че всеки цвят има и свое собствено обозначение. Допитах се мои приятели-астролози и ще ви преразказжа това, което ми споделиха те.

Следващите 12 месеца ще бъдат пълни с неочаквани приключения, бързи победи и удивителна романтика. Отлично време за пътешествия – колкото по-далечни, толкова по-добре. През годината на коня ще бъдат възнаградени целеустремените, отговорните, силните и смелите. Ще успеете, ако вложите много енергия и работите усилено и честно. Решителните, бързи, но умно обмислени действия без увъртания, ще донесат победа.

В световен план няма златна среда – едни държави ще просперират икономически, други ще преживеят финансов колапс. Възможни са големи колебания на фондовите борси. Брей, днес определено имам различен стил на писане, не мислите ли?:)

Това е за днес от мен! Направете си плановете за 2014-та като се осланяте на благословията на коня и на вашата смелолост и решителност.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *